☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

sâmbătă, 23 aprilie 2016

*Dragoste La Prima Vedere*

  A trecut timp...și noi odată cu el, au trecut trăiri...și noi odată cu ele. A fost vânt, a fost și soare...iar acum doar noi am rămas, îndrăgostiți la prima vedere. Nu am crezut...dar iată că am ajuns ca noi doi să cunoaștem acest sentiment frumos și pur. Se întreabă mulți "De ce am ales sa ne scriem sentimentele pe forum sau pe un alt site?" Răspundem: Am simțit nevoia să destăinuim celor ce ne cunosc...ceea ce trăim noi acum. Dragostea nu o poate defini nimeni...cu toate că majoritatea încercăm să o exprimăm prin cuvinte, dragostea se simte...o trăim...și așa putem așterne pe hârtie neînsemnate cuvinte de dragoste. Ne-a fost dificil la început, însă dragostea nu ne-a dat pace...a luptat alături de noi și a învins. Nu credeam vreodată că voi ajunge să spun aceste cuvinte, însă toate în viață au câte un început. Ne iubim ca în prima zi și ne v-om iubi și dincolo de moarte.


17.02.2013 10:46:53

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu