☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

duminică, 24 aprilie 2016

*Mâinile Tale Sunt Ale Mele!*

Când ne-am întâlnit prima oară, m-ai apucat de mână și simțeam că nimic numai există. Îmi venea să mă joc cu mâinile tale...să le întorc pe toate fețele, însă a fost prea scurtă întâlnirea și am fost nevoiți să mergem fiecare la casele noastre. Cu trecerea timpului...am adormit ținându-ne de mână, iar când ne despărțeam...mă durea să te știu departe și te strângeam tare de mână...fără ca tu să spui ceva. Așa ne-am cunoscut noi doi, într-un parc ținându-ne de mână și poposind pe o bancă. Ținându-te de mână ți-ai făcut loc în viața mea...mâinile tale au învățat să mă cunoască înainte ca eu să știu că faci parte din mine. Iubesc mâinile tale ce știu să mă ocrotească, degetele tale ce îmi dă la o parte șuvița de par de pe obraz. Mâinile tale mă liniștesc atunci când visez urât...atunci când îmi este frig...mâinile tale nu uită niciodată să mă atingă. Îmi ești drag...mâinile tale îmi sunt dragi...mi-e dor de mâinile tale, de tot ce inventam împreună. Mi e dor de tine, cu toate că te-am luat cu mine din prima clipa când te-am cunoscut. Mâinile tale sunt ale mele!
17.02.2013 10:25:09

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu