☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

sâmbătă, 28 mai 2016

*Ai Văzut Vreodată Un Cer Fără Soare ?*

Ai văzut vreodată un cer fără soare ? Vreo pasăre fără aripi ? Sau vreun cântec fără muzică ? Nu...cred că nu există, așa cum nu există viața mea fără tine! Tu m-ai făcut să mă înalt din infern spre cer, mi-ai dat strălucire ochilor, mi-ai dat puterea de a crede în existența fericirii, mi-ai creat un univers al iubirii și al liniștii sufletești, m-ai reinventat.. Acum sunt creația bunătății tale și a dragostei ce mi-o porți. Îmi dai atâta libertate dar totuși nu mă pot desprinde de tine. Ești sursa mea de viață, ești ziua de mâine, ești visul de noapte și primul gând dimineața. Respir parfumul tău prin toți porii pielii mele și glasul inimii mele îți șoptește două cuvinte banale : TE IUBESC !
Publicat
19.02.2013 13:48:14


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu