☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

joi, 19 mai 2016

*Când Cineva Ne Supără*

Nimeni nu își dorește să se supere, însa nu putem evita asta. Mulți oamenii aleg...atunci când sunt supărați să dea fuga la prieteni sau la cei apropiați pentru a-și spune supărarea...și nu fac deloc bine...cel puțin... asta e părerea mea...deoarece supărarea mea o transmit celuilalt și îi fac rău nu bine. Poate va întrebați de ce?: În momentul în care noi povestim acelei persoane, punem energie acolo...ne ducem pe o frecvență joasă și îi transmitem o stare neplăcută...chiar și nouă. Cum să reacționam să nu sufere nimeni?’- Să vă spun ce fac eu:...De la un timp, pentru a numai suferi nimeni și a numai răspândi energie negativă în jurul meu, iau un carnețel și încep a scrie. Scriu tot ce mi sa întâmplat...las cuvintele să curgă...las lacrimile să curgă și scriu...plâng până ce mă eliberez. Să nu uităm că mâinile sunt aripile sufletului și energia, vibrația am descarcat,o pe hârtie. După ce mă știu împăcată cu mine însumi...când simt pacea și liniștea în suflet...rup aceea hârtie în mici bucăți și îi dau foc. Așa va fi tot răul distrus și nu va mai suferi nimeni. Mă eliberez fără să povestesc cuiva și fără să știe nimeni nimic. Apoi, după ce mă calmez și a trecut totul...încerc să îmi aduc imaginea persoanei ce ma supărat în minte și în suflet...încerc să îi transmit lumină și iubire necondiționată...după care mulțumesc Divinității pentru acestă experiență. Nu fac asta de multa vreme, însă am câteva seri de când fac asta. Înainte de a mă culca scriu pe carnețel tot ce ma supărat, iar când termin rup și dau foc. În afară de acest carnețel ce rup și îi dau foc...mai am un altul ...ce acolo scriu mulțumirile și recunoștința fată de Creator și așa mă culc mai împăcată cu mine însumi...vibrația înaltă a recunoștinței îmi face somnul liniștit. Doar de noi depinde ce vibrație energetică avem. Am învățat prin toate astea să îmi asum responsabilitatea pentru acțiunile mele și așa am dobândit Libertatea.Publicat
18.02.2013 22:41:33

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu