☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

vineri, 6 mai 2016

*Nurilușa*

Nurilușa

Am avut o Cățelușă speciala, să mai pot avea un alt cățel nu se poate pune problema. Durerea nu trece, e mult prea mare să mai pot avea puterea de a mai avea un cățel, însă voi merge în vizită la adăposturi așa cum fac și acum aici unde lucrez, voi ajuta atât cât pot. Lacrimile sunt singura recompensă pentru un suflet care știe să îți aline supărările și știe să se bucure pentru tine, necondiționat. Nu îmi pot reveni din o așa suferință, iar suferința face parte din viață, și ea, mai mult ca orice, îmi amintește că trebuie să trăiesc mai departe, o simt alături de mine, însă nu pot să nu sufăr, de aceea va trebui să accept că trupul ei a trecut în neființă, abia atunci voi simți că este alături de mine, în sufletul meu, în visele mele, în amintirile mele. Nurilușa mea nu a murit, trăiește mai departe și este cu mine, atât doar că trebuie să știu să o aud, să o ascult, să miros cățelușul de plus cu care se juca, să o simt. Nurilușa mă așteaptă în lumea ei să ne jucăm la fel ca altădată. Ce am visat în cele două ore de somn asta noapte mi-a dovedit că cineva acolo sus ne vede tot timpul, sunt convinsă că Nurilușa nu a murit, doar a plecat și mă voi reântâlni cu ea. Cineva în vis mi-a spus: Toți cei pe care îi iubim îi vom revedea. Nurilușa a fost pentru mine mai mult decât orice,sinceră,devotată,prietena.

Stelele din ochii ei să-i lumineze calea în universul etern.
Mulțumesc Ileana, Petrică, Gabriel, datorită vouă Lușa a trăit până la bătrânețe, Dumnezeu să vă binecuvânteze!
10 04 2016 ora 5,45

4 comentarii:

 1. Sincer?
  Nu cred se poate uita in nici un fel faptul ca ai avut un prieten necuvantator care te-a iubit neconditionat.

  RăspundețiȘtergere
 2. nici un sfat nu-ti poate alina suferinta dupa prietenul cel mai drag, cainele tau. Pe catelusa mea Fatima , o voi iubi atat cat voi trai, regret profund ca ne-a parasit Va respect durerea pentruca stiu ce simtiti .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vă muțumesc, suferința doar noi ce avem, am avut știm ce este și cât e de dureroasă, în rest uni oameni râd, sau ne fac nebuni.

   Ștergere