☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

joi, 2 iunie 2016

*Oglinda Sufletului*

Se spune că oglinda sufletului sunt ochii ce lumea îi vede...se spune că privindu-i poți afla cele mai ascunse gânduri ale unei persoane...se spune că valorează mai mult decât orice pe lume...Și totuși..nu sunt doar spuse..sunt și adevăruri...sunt lucruri cât se poate de clare...ce te amăgesc pe zi ce trece mai mult..pentru că nu toți au acea putere de a citi ce se ascunde în sufletul unei persoane...nu toți ochii sunt la fel de clari...la fel de dulci..la fel de drăgăstoși..și de sensibili..și de sinceri...nu toți vor spune adevărul...chiar ochii sunt oglinda sufletului..dacă știi cum să-ți ascunzi sentimentele o poți face cu cea mai mare ușurință..fără ca cei din jur să-și dea seama de acest lucru...fără ca nimeni sa te acuze că ai făcut ceva rău...poți să ascunzi teama din suflet...dar nu tot timpul...ochii sunt în același timp și înșelători.....ei pot spune adevărul despre persoana ta...dar...în același timp pot minți mult despre tine. Poate că cineva să gândească altceva despre tine...Cel mai bun sfat este..încearcă să ascunzi că suferi din diferite motive...încearcă să ascunzi...faptul că ai probleme...zâmbește...și nu doar printr-un zâmbet...fă-ți ochii să zâmbească...dă-le libertate..și...vei fi liber și tu.

Publicat
19.02.2013 18:59:41


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu