☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

marți, 28 februarie 2017

*Dezamagita...*

Sunt dezamagita….si de cate ori sunt dezamagita imi vine sa scriu, ca insir cuvinte alandala pe foaia mea virtuala sau nu, scris se numeste (sau tastat, dupa caz). Oamenii nu sunt asa cum vreau eu, si sunt constienta de asta…nu caut perfectiunea, iar ceea ce am eu nevoie sigur se gaseste acolo undeva, am incredere ca voi gasi candva acel lucru sau persoana ce ma va face sa tresar. Pana atunci as vrea sa nu mai cunosc oameni superficiali, as vrea sa nu mai am de-aface cu oameni care nu au pic de sensibilitate in ei. Am obosit sa incerc sa-i conving ca viata nu inseamna planuri si ore fixe, ca viata nu inseamna sa trebuiasca mereu sa faci ce TREBUIE in loc de ceea ce iti PLACE. Am obosit sa incerc sa impun versiunea mea celorlalti, daca ei decid ca viata trebuie traita altfel, s-o faca dupa cum le place…Pana la urma e randul meu sa ma ingrijesc de mine, si am s-o iau pe drumul ce mi se asterne la picioare, fara sa caut pe cel mai potrivit sau pe cel corect. Am incercat sa iau o decizie bazata pe cantarire lunga a situatiei si a persoanelor din ea, am adunat fapte si trasaturi si am tras o linie luand decizia ce am crezut ca este corecta… Cat m-am putut insela, de fapt nu luasem in calcul ca intr-o ecuatie mai exista pe langa x si un y care nu corespunde intotdeauna ideilor si planurilor. Prin urmare ecuatia da un rezultat banal sau nu da niciun rezultat. Caci oricat de mult ar vrea x sa faca parte din ecuatie, y ii taie orice elan. Am recunoscut ca uneori actionez ca un copil…dar stiti ce? Pana acum a fost bine asa….cantaritul situatiei si luatul in calcul riscurile acesteia…nu te duce nicaieri, caci de vrea situatia, timpul sau viata face ca rezultatul sa fie banal sau zero. Asa ca astazi nu mai iau nicio decizie, nu mai ascult de planuri si mai ales, inainte de toate, iti spun tie ca nu toti isi traiesc viata dupa aceleasi principii ca ale tale…si in consecinta sfatul meu este sa te gandesti inainte sa incerci sa-i convingi sa aplice metoda ta, e posibil sa o considere o pierdere de timp sau si mai rau s-o ignore complet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu