☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

marți, 28 februarie 2017

*Dragostea Mea Este Fascinata Cu Universul...*

Dragostea mea este fascinata cu Universul...Dar fascinatia mea cea mai mare esti tu, iubitul meu... Fiecare clipa reprezinta o sansa sa te iubesc, sa te inteleg si sa te fac sa te simti cu adevarat fericit. Ce am reusit sa inteleg pana acum este ca fara tine nu as putea trai. Am nevoie de tine! Nu ma lasa singura in universul asta negru si rece! Iarta-ma daca gresesc si intelege-ma daca sunt geloasa citeodata, cum spui tu. In final tot ce vreau e sa fim fericiti. Fi alaturi de mine in momente mai grele si bucura-te cu mine de clipele petrecute impreuna. Viata e scurta si trebuie sa ne bucuram de ea. Dar am sti noi oare sa ne bucuram de acele momente fericite daca nu ar fi si momente grele pe ici colo? Nu cred. De aceea vreau sa trecem impreuna prin tot si prin toate! Eu una abia astept! O viata cu tine! Este tot ce imi doresc! Totul! Te iubesc, iubirea mea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu