☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

marți, 28 februarie 2017

*Dragostea...*

...Asta se simte o singura data in viata, sentimente sincere si neconditionate.... noi oamenii ne semanam foarte mult cu animalele,odata ce iti petreci o mare perioada din viata ta langa o pesoana este absolut normal sa te atasezi de ea,noi oamenii ne atasam de un caine....apai de un alt om.Singurul defect pe care noi,oamenii il avem este acela ca suntem atat de egoisti si ne-am gandit atat de mult la propriile persoane incat am numit acest sentiment de atasament fata de o persoana DRAGOSTE.Spunem ca este un lucru firav,simplu dar in acelasi timp complicat,o traire greu de exprimat in cuvinte......treziti-va si reflectati putin subiectul asta...dragostea adevarata nu exista decat o singura data in viata.....si hai sa fim seriosi ca noi trebuie sa ne mai maturizam si sa intelegem ca fiecare om nu o sa isi intalneasca dragostea la cate specii umane exista pe planeta.....ne atatasam si numim DRAGOSTE un sentiment care nu coincide pe nici un plan cu ceea ce de nota in realitate acest cuvant.....credem ca iubim....si ne mintim singuri ca asa e. "Dragostea este singura floare care creste si infloreste fara ajutorul anotimpurilor." (Kahlil Gibran)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu