☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

marți, 28 februarie 2017

*Pentru Totdeauna Ea*

Are un nume frumos, ochi albastri , privire gingasa catre tine,incat simti ca te topesti. Da, e matura, insa pare o copila atunci cand vorbeste, cand se imbraca, iar zambetul ei este de neuitat, pentru ca umple camera de lumina acolo unde este. Uneori uitandu-ma mai insistent la Ea descopar in zambet amintiri urate de pe vremea cand era copil. Rareori se priveste in oglinda, Ea stie ca are zambet frumos si e frumoasa, insa e mica si nu trebuie sa o superi...inima ei e slabita si nu ar mai rezista inca odata. Stie sa-si rasplateasca prieteni, cunostintele, rudele...chiar prin gesturi simple si atunci cand te astepti mai putin, insa toate gandite si facute cu tot sufletul. Acum are planuri mari de viitor. Este inraita atunci cand vine vorba de marea ei dragoste, e visatoare, se calmeaza usor cu vocea cu care s-a obisnuit si un sarut pe buzele nerujate. Da, se rujeaza rar, nu se macheaza... e simplu Ea originala de la mama Natura. Ii place sa stea singura in camera ei, la calculator admirand poze, asta e cam tot ce stiu despre ea pana in prezent. Mai stiu ca este o luptatoare si toata viata asa va fi...va lupta cu hoti de stele, cu toti cei care incearca sa ii tulbure fericirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu