☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

marți, 28 februarie 2017

*Stii Ca Esti Deosebit?*

Stii ca esti deosebit? Sti ca mi-as da si viata pentru tine?...da, as muri fara tine, as muri pentru tine. Iubire, imi doresc ca acum sa punem accent doar pe iubirea noastra si sa nu lasam pe nimeni sa ne impiedice. Stii foarte bine ca am trecut amundoi prin multe greutati, ne-am luptat impreuna si s-a dovedit ca iubirea devarata, pura invinge. M-am gandit ce m-as face fara tine...stiu ca m-ai intrebat tu odata daca m-am gandit un minut sau o secunda la asa ceva...ei bine, voi muri...mai intai voi plange, voi suferi, voi tacea un timp...dupa care voi muri. Multi dintre noi nu stiu ca iubirea adevarata este aerul nostru si cum poate cineva sa traiasca fara aer? Noi doi am dat tot ce este al nostru unul altuia, doar asa am putut simti ca ne iubim cu adevarat, imi doresc sa ne iubim doar gandindu-ne la partea frumoasa a iubirii si sa lasam tot trecutul undeva intr-o gradina parasita. Am luptat si am iesit invingatori! Doresc pe acesta cale sa spun celor care, inca nu au gasit iubirea devarata sa traiasca cu speranta ca intr-o zi cineva va vedea pretul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu