☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

sâmbătă, 23 aprilie 2016

*Respir Din Iubirea Ce Ne-o Declaram Pe Net... 18 1 2013*

E sfârșit de săptămână...mie dor de el...privesc pe geam...e totul trist...la fel ca sufletul meu pentru că nu îmi pot îmbrățișa iubitul. Privesc îngândurată cum picurii de ploaie se scurg pe geamul din hol la fel ca și timpul hoț ce nu vrea încă să mi-l aducă în brațele mele. Sunt tristă...înfrigurarea îmi cuprinde buzele... apoi simt cum coboară într-o senzație rece ce eu o numesc tristețe....o tristețe ce îmi otrăvește inima...îl vreau lângă mine...sau să fiu eu acolo, dar știu...încă nu se poate. Simt că îmi pierd mințile...deschid iarași și iarași laptopul...recitesc ultimul lui mesaj. –”iubire dulce îți mulțumesc pentru cuvintele tale dulci...nici nu îți imaginezi cât de fericit sunt atunci când citesc cuvinte de iubire de la tine...iubita mea, te ador ești minunată și abia aștept ăa-ți sărut ochișorii...să te strâng în brațe...ești minunată. Da, citesc...sunt fericită că mă iubește așa cum îl iubesc și eu, însă sincer vorbind îmi doresc din toată inima să ne unim destinele și să fim un întreg permanent. Știu că și el își dorește la fel de mult ca și mine sa fim împreună pentru totdeauna, însa...înca mai avem puțin de răbdat, doar cu asta mă mai încurajez. Am început sa mă uit la filme...deoarece mă simt uneori goala fără el și o mie de gânduri nu-mi dă pace. Abia aștept viitorul să vină și să fim un întreg...un viitor din care sper că nu vom mai culege din nou amărăciunea de acum. Depărtarea e ucigătoare și ne dă mereu bătăi de inimă mult mai dese decăt normal. Uneori cad în deziluzie și simt că timpul sa oprit în loc...și asta din cauza așteptări, însă mă lupt...luptăm și o să rezistăm așa cum am rezistat până acum. Sunt oameni ce poate ne condamnă, însă ce vină avem noi că ne-am îndrăgostit?...Ce vină au sufletele noastre că nu se pot rupe din prima clipă când s-au văzut? Acest suflet a făcut din mine ceea ce nu îmi imaginam vreodată să fiu...o femeie îndrăgostită care și-ar smulge sufletul numai să il de-a lui... Este gelos..sunt geloasă, însă mi-e dor de geloziile lui, chiar sunt fericită uneori.
-Și uite așa am ajuns să vorbesc cu mine însumi...să mă încurajez...să mă cert...să fac declarații...să plâng și să lupt.
17.02.2013 10:34:14

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu