joi, 26 mai 2016

*Perfect Întreagă*

Cea mai mare greșeală e ca fiecare intră în relație dintr-o anumită nevoie. De afecțiune, dragoste, aprecieri, etc. 

Și atunci tinzi să iei de la partener tot ce consideri că ți se cuvine, iar dacă nu primești, iubirea ta mare și înflăcărată se transformă în regrete, furie și câteodată ură. Asta nu e iubire draga mea. Dacă spui că îl iubești, poți să o faci oricum. Fie că e langă tine, sau nu. Chiar dacă e în brațele altei femei sau la mii de kilometri distanță. Dacă ai o inimă deschisă, te simți fericită, plină și iubitoare doar pentru că el există undeva. Și poți să-i trimiți bucățele de iubire și lumină oricum, în orice condiții. Asta nu-ți poate lua nimeni.

Dacă vrei relația de iubire perfectă, sufletul tău pereche…va trebui să o cauți dintr-un preaplin, nu o nevoie. Caută să te cunoști, accepți și iubești asa cum ești, apoi dăruiește bucăți din tine, fără să aștepți nimic în schimb. Atunci vei primi tot. O data cu iubirea, vine și eliberarea ta.
Lasă fiecare suflet să meargă pe drumul său și acceptă că oamenii intra în viața ta cu scopul de a-ți arăta părți din tine, nu pentru a-ți umple golurile.
De-a lungul vieții ai luat decizii împinsă de două mari emoții. Iubire sau frică.
De fiecare dată când alegi din frica, ai nevoie de confirmări, de oameni care să-ți umple golurile și să-ți îmbrace frustrările în straie de sărbătoare. Însă niciodată nu va fi suficient pentru că esși în neadevăr. Nu există gol. Ești perfect întreagă, însă ți-ai închis inima și te privești cu ochii fricii și te critici pe tine și pe ceilalți….”

Publicat
17.02.2013 18:11:44