☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

luni, 13 iunie 2016

*Minunea Mea...Tu Ești!*

Așa cum îmi tremura sufletul când am venit din..., tot așa mi-a tremurat și când am fost acum împreună, așa îmi tremură și acum...este o emoție de lumină pe care eu o simt alături de mine tot timpul de la venirea mea din ...,și mă rog să fie așa mereu. Nu m-am înșelat nici o secundă în privința ta...la faptul că te iubesc, înainte de a te vedea în realitate. Fiecare melodie pe care o ascultam când eram la spital se transforma în muzica iubirii noastre, oricine încerca să îmi spună că tu numai exiști și să-mi aleg un alt drum, eu te iubeam tot mai mult și te vedeam doar pe tine. Nu aș fi stat în calea ta vreodată...dacă tu alege-ai un alt drum Îmi doream să te știu fericit, indiferent cu cine, îmi doream ca tu sa îmi spui că ești fericit, îmi doream să te știu fericit. Cât am stat împreună ..., pot spune că sufletul meu a dansat și va dansa așa cum spune inima...nu fac nimic cu forța, fac totul din inimă, sufletul mi-o cere și mă simt bine. Pentru mine, eu cu tine suntem doi într-unul. Eu fac ceea ce simt, e bine să faci și tu la fel. Mi-a fost greu să îți spun toate astea însă trebuia să îți spun. Când mă cuprinzi în brațele tale simt doar o singură inimă, simt ceva mai presus de mine...e ceva ce nu pot să descriu în cuvinte. E minunat să dăruiești și sa primești necondiționat, e minunat și plăcut să ierți atunci când iubești cu adevărat, e minunat să fie înțelegere, încredere...e minunat că te am doar al meu, Te iubesc. Nu cred că aș putea să descriu vreodată iubirea și liniștea ce o simt atunci când sunt cu tine, acum, mă înclin în fața destinului și știu că pentru totdeauna îmi doresc ca tu să fi acel om, la care să mă întorc acasă de la servici zi de zi. Iubire, îmi dau lacrimi de fericire...te rog să ai grijă de iubirea noastră. Te iubesc mult dragostea mea, scumpul meu soț, te ador și te iubesc și dincolo de moarte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu