☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

joi, 2 iunie 2016

*Te iubesc!*


M-am gândit de foarte multe ori la rețeta fericirii. Am încercat să-i găsesc ingredientele pentru combinația perfectă ănsă de cele mai multe ori am dat doar rateuri, asta pănă în clipa în care ai apărut tu, femeia care mi-a dovedit ca se poate răsplati umilința cu dragoste și afecțiune. Am greșit de multe ori în fața ei însă de fiecare dată ma iertat, ma luat în brate și ma strâns puternic la pieptul ei. Așa am învățat că viața poate fi frumoasă dacă avem lângă noi persoanele potrivite. Când există dragoste există și putere. Așa sunt eu cu iubita mea. Împreună am format un întreg unitar, suntem o fortă greu de doborât însă cu toate astea sunt destule persoane care vor să ne vadă departe unul de celalalt. Nu ne-a fost și nu ne este ușor să facem față acestor răutați mai ales că cei care vor să ne facă zilele negre sunt persoane apropiate nouă, însă Dumnezeu a fost mereu alături de noi și ne-a ajutat ori de câte ori am cerut asta.Eu sunt un om norocos pentru ca am întâlnit femeia care mi-a schimbat viața în bine, ma adus la punctul în care orice clipa petrecută ca ea înseamnă fericire. Te iubesc mult dragostea mea și îti mulțumesc pentru răbdarea pe care o ai cu mine. Te iubesc

Autor - PetricăPublicat
19.02.2013 15:52:21Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu