☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

marți, 28 februarie 2017

*Aripi...De Suflet*

O istorie care se repeta mereu... scena vietii pe care se joaca aceleasi piese... e totul la fel, iluzie, si uneori un pic de speranta. Dintre toate durerile lumii, poate dupa moarte, cea mai mare durere este sa vezi cum acolo unde erai totul, acum ai ramas doar amintire. Sa privesti in ochii pe care nu-i poti uita, sa inchizi ochii, sa visezi... inima lui bate dar n-o mai simti pentru tine. Ce cuvant straniu a dispera... ceva care te strange de inima, cand a spera se transforma in disperare. Ce faci cand nu stii incotro sa te indrepti? Cand nu mai esti in stare sa iei decizii care sa te faca fericita? Cat valoreaza o promisiune? Dar speranta? Valoreaza mai mult decat toate minunile universului, caci sunt minunile universului tau. Dai un ocean de lacrimi si primesti o promisiune, primesti o speranta... poate ca pana la urma tu esti cea norocoasa. Nu mai astept fericire... dupa foc va fi adiere de vant lin... nu mai caut suflet pereche... sigur ma va gasi el.amintiri cu parfum de promisiune. (aripi...de suflet)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu