☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

marți, 28 februarie 2017

*Cand Teama Inlocuieste Visul*

De mana port cu mine..credinta-n a mea soarta.. Chiar te-am facut sa suferi ..de-ai plecat? De atunci ramas-au secunde reci de numarat La geam privind.. astept zambetul tau, Ca pe-o lumina a gandului cel greu Te-am asteptat , dar n-am gasit in gand Puterea sa o iau de la-nceput .. Ma-ntreb si acum de ce inca te port aici Printre povesti cu zane..printi si licurici Ti-am dat de mult ..de atunci..iertarea mea Cand te-am crezut , greseala a fost numai a mea Si-n urma ta cand palma am inchis Pe obrazul meu cristale s-au prelins Cand te-am pierdut ..nu mi-ai plecat din vis Si-atunci numai tristetea ochii mi-a inchis De m-as putea ierta si eu ..vreodata Sa pot vedea cu alti ochi, lumea toata De as putea sa multumesc ..cuiva Dar n-am sa pot ..si nu e vina ta . Ma poarta pasii catre drumuri grele Si talpa mea chiar va pasii pe ele Nu am de-ales ..din drum nu ma intorc Nu am la cine si nici nu mai pot Un zambet mi-am pictat sa-l vada lumea toata Caci am de mana..credinta-n a mea soarta…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu