☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

marți, 28 februarie 2017

*Esti Sufletul Meu Pereche!*

De cand ne cunoastem m-am lasat condusa de inima...chiar daca au fost indoieli, inima a fost cea care lua decizia finala chiar daca unii spunea ca nu fac bine ce fac. Si ce bine am facut!!!... ca am ascultat doar inima si m-am lasat condusa de sentimente! De prima oara cand ne-am vazut am simtit ca doar tu ma poti face fericita si imi poti aduce caldura in suflet. Prima oara cand m-ai luat de mana am simtit ca tu esti ingerul meu protector si asa este. Mai cucerit... si mi-am dorit de la prima intalnire sa numai plec de langa tine, insa nici eu nici tu nu puteam...fiecare aveam un drum de terminat si uite ca iubirea este alaturi de noi, ne sprijina si ne ajuta incet, incet sa ajungem la capatul drumului unde o sa fim impreuna. Nu a fost usor si nici nu va fi inca, insa noi v-om reusi si nu v-om lasa sufletul singur...doar sti ca acum sufletele sunt impreuna si e doar unul...trebuie sa avem grija sa nu pateasca ceva. Zi de zi multumesc lui Dumnezeu ca te-am intalnit, am intalnit iubirea ce mi-am dorit, iar cautarea mea de care iti vorbeam si zilele trecute a luat sfarsit. Am avut rabdare si Dumnezeu m-a rasplatit cu tine. Cand am plecat din ....am crezut intr-un deznodamant pozitiv si uite ca am reusit si am abtinut sufletele pereche sa le pun la locul lor. Dragostea mea neconditionata, ti-am daruit si te voi iubi pe zi ce trece mai mult iubirea mea! Sunt nebuna dupa tine, da...sunt dependenta de tine, de multe ori m-am trezit plangand de dorul tau pentru ca inca nu te pot avea langa mine pentru totdeuna si trebuie sa ne multumim atat cat ne ajuta Dumnezeu. Sarut mereu pozele cu tine, seara de seara ma uit la pozele tale si imi vin lacrimi...nu iti spun mereu toatea astea, pentru ca sunt o fire mai rusinoasa, sau mai retrasa inca, nici eu nu stiu. Cu toata rusinea...trebuie sa recunosc ca iubesc mult imbratisarea ta, iubesc totul la tine...tu mi-ai dat rost vietii m-ai facut sa descopar calitati pe care eu habar nu aveam. Iti multumesc iubire pentru tot, sa nu lasi pe nimeni si nimic sa ne desparta sufletele pereche. (7 08 2011)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu