☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

marți, 28 februarie 2017

*Eu...Vs Realitate...Imaginatie*

Eu gandesc din adancul sufletului, insa de multe ori am avut imaginatie ce venea din adancul mintii ascunse si asta a facut ca realitatea sa fie dureroasa uneori. De aceea m-am decis sa numai las imaginatia sa imi conduca viata. Oricum ar fi...stiu ca totul trece...asa cum a trecut pana acum...nimic nu este permanent desi la un moment dat pare sa fie asa. Am citit odata pe net cum ar fi o capacitate omeneasca pe baza perceptiilor acumulate anterior. Cea ce poate fi adevarat putin...foarte putin. Daca ma gandesc din punct de vedere psihologic s-ar defini ca proces (cognitiv). Spre deosebire de imaginatie...realitatea respecta reguli, iar psihologia ne spune ca realitatea e mai putin complexa decat ceea ce e realitatea pe viu. Personal, cu mult timp in urma erau ambele le fel de importante pentru mine...atat realitatea...cat si imaginatia, deoarece....imaginatia ma ajuta sa vad lumea cu alti ochi decat cei ai realitatii, ochi mult prea pusi in ceata...ce ma facea sa vad’’viata in roz’’. Imaginatia ma vrajit de multe ori...si mult timp nu m-am gandit in acelasi timp si la realitate, insa acum stiu sa deosebesc imaginatia de realitate si acord o importanta mai mare realitati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu