☀♫✿Bun Venit Tuturor Vizitatorilor!♪☀♫


În Dumnezeu, în creativitate și vocea inimii, sunt sociabilă, răbdătoare, egoistă, gândire unică, calmă, romantică și Directă.Datorită faptului că sunt Directă, asta deranjează pe foarte multă lume și…ajung să mă înțeleg doar eu pe mine. În rest sunt o persoană obișnuită ce plâng…râd…sunt serioasă, independentă de situație. Oricum Sunt Eu! “De ce îi este omului de astăzi foame? De iubire și de sens” spunea Nicolae Steînhardt în Jurnalul Fericirii. Vă mulțumesc.

Iubim cu adevărat doar atunci când iubim fără motive.

Lângă cel mai înalt pisc al fericirii se află cea mai adâncă prăpastie a durerii.

Niciodată mintea nu conduce; ea arată numai alternativele. Direcțiunea finală o hotărăște inima.

Viața este un joc cu bumeranguri. Gândurile, cuvintele și faptele noastre se întorc la noi, mai devreme sau mai târziu, cu acuratețe năucitoare.

Există doua lucruri greu de realizat în viață: să crezi și să renunți.

E atât de greu și de dureros să stai între minte și inimă și să te
lupți să o împaci pe cea din urmă cu dreptățile celei dintâi.

Nu te ruga pentru o viață ușoară. Roagă-te
să fii un om puternic!


Dumnezeu nu ne trimite disperarea ca să ne ucidă, ci ca să trezească în noi o viață nouă.

Știi ce cred eu? Pentru că plopii nu se pot apropia ca oamenii unii de alții, ei nu se pot prinde de mâini, ca noi, își trimit semne de iubire prin puful moale și cald, în felul acesta poate ca ei se cununa și nu se despart niciodată.

Când crezi că ai găsit toate răspunsurile, vine viața şi schimbă toate întrebările.


Există persoane care ne vorbesc și pe care nici măcar nu le ascultăm, persoane care ne rănesc și nici măcar nu lasă cicatrice, dar există persoane care pur și simplu apar în viața noastră și ne marchează pentru totdeauna.

Dacă oamenii sunt buni numai pentru că se tem de o pedeapsă și speră într-o răsplată, atunci chiar că suntem o adunătură jalnică.

marți, 28 februarie 2017

*Singura..De Vorba Cu MAMA*

M-am trezit amara, m-am trezit ingandurata, am visat ce nu mi-as dori sa visez vreodata.Ma doare sufletul si ma gandeam ca voi mai vorbi putin cu tine si asa imi va mai trece, insa nu.Daca cu tine nu pot vorbi...atunci cu cine?...am strigat la MAMA si ma luat un dor nebun de ea...m-am pus pe plans ca de fiecare data cand imi vine dor de ea am plans, am vorbit cu ea, am simtit,o aproape de mine ca intotdeauna. Intre timp ma sunat cel la care nu ma asteptam sa ma intrebe ce fac...daca am nevoie de ceva, am raspuns ca nu am nevoie de nimic, o sa vreau sa raman singura, fara prieteni, fara cunostinte fara nimeni. Daca atunci cand am nevoie de persoana iubita si nu pot da de ea, mai bine raman singura si vorbesc cu mama mea de dincolo. Off mama, e tare grea viata aici pe pamant, mi-as dori sa imi povestesti cum e acolo la tine si poate ma vei lua langa tine, pentru ca am mare nevoie de tine, mie dor, vreau sa plang pe umarul tau, sa ne povestim ca fiica si mama, pentru ca ai plecat foarte repede de langa mine si nu am avut timp sa te cunosc mai deloc. Tot ce stiu este ca esti o mama buna, inteleapta si cea mai frumoasa si credincioasa mama din lume. Te iubesc mama si imi este tare dor de tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu